CUPCAKE DE BAUNILHA

Tempo de preparo de Cupcake de Baunilha :
Porções12
Gramas por porção51 g
Receita enviada por usuários do Tecnonutri

Ingredientes de: Cupcake de Baunilha

* Esta receita pode conter sugestões de marcas somente para referência para o cálculo das informações nutricionais. Fique à vontade para escolher o produto do fornecedor ou fabricante que você preferir.

Como fazer Cupcake de Baunilha

* Preheat oven to 350*F. * In a medium bowl, add cake flour, baking powder, baking soda and salt. Stir together with whisk, and set aside. * In the bowl of an electric mixer, add eggs and beat 10-20 seconds. Add sugar and continue to beat on medium speed about 30 seconds. Add vanilla and oil, beat. * Reduce mixer speed to low and slowly add about half of the flour mixture. Add half of the milk, then the rest of the flour and the rest of the milk. Beat until just combined. Scrap down the side of the bowl. * The batter will be thin. Pour batter into a muffin pan prepared with paper liners. Fill liners about 2/3 full. * Bake cupcakes in pre-heated oven for 12-14 minutes. * Cool in pan 1-2 minutes, then remove cupcakes from pan (carefully) and finish cooling on a wire rack.

Informações Nutricionais de Cupcake de Baunilha

Gramas por porção51 g
  • Cal
    168.38 kcal
  • Carb
    19.65 g
  • Prot
    2.83 g
  • Gord Tot
    8.93 g
  • Gord Sat
    1.42 g
  • Gord Trans
    0.00 g
  • Fibras
    0.26 g
  • Sódio
    73.42 g
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