CUPCAKE DE COCO

Tempo de preparo de Cupcake de Coco :
Porções14
Gramas por porção53 g
Receita enviada por usuários do Tecnonutri

Ingredientes de: Cupcake de Coco

* Esta receita pode conter sugestões de marcas somente para referência para o cálculo das informações nutricionais. Fique à vontade para escolher o produto do fornecedor ou fabricante que você preferir.

Como fazer Cupcake de Coco

In a medium bowl combine the flour, baking soda, baking powder, and salt. In a separate mixing bowl, cream the butter and sugar. Beat in the egg and egg white, one at a time. Add the vanilla and almond extract; mix well. Add the flour mixture to creamed mixture alternately with coconut milk (batter will be thick). Fill greased or paper-lined muffin cups with 1/4 cup of batter. Bake at 350 degrees F for 20-25 minutes or until a toothpick inserted near the center comes out clean.

Informações Nutricionais de Cupcake de Coco

Gramas por porção53 g
  • Cal
    208.90 kcal
  • Carb
    18.19 g
  • Prot
    1.92 g
  • Gord Tot
    14.32 g
  • Gord Sat
    8.78 g
  • Gord Trans
    0.00 g
  • Fibras
    0.54 g
  • Sódio
    77.26 g
Informações nutricionais oferecido por: